Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 克 帕瑪森起士 ,切塊(約2-3 公分)
- 200 克 煙燻起士 (如:斯卡莫札起士、艾登起士),切塊(約4-5 公分)
內餡
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 特級初榨橄欖油 ,多備一些刷油用
-
300
克 新鮮朝鮮薊心
of 300 克 罐裝朝鮮蓟心 ,瀝乾水份 - 100 克 白酒
- 100 克 里考塔乳酪(ricotta cheese)
- 2 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 16 條 寬管通心麵(cannelloni) (約180克)
蕃茄醬汁
- 40 克 西洋芹 ,切塊
- 30 克 洋蔥
- 40 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 1 粒 蒜頭
-
400
克 罐頭蕃茄
of 400 克 牛蕃茄 ,切塊(約3-4公分) - 200 克 水
- 1 小撮 糖
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2997 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12.2 g