蕃茄優格雞肉軟飯

蕃茄優格雞肉軟飯

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 雞胸肉 切塊(約2公分)
    140 克
  • 原味優格
    1 大匙
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    60 克
  • 10 克
  • 白米
    80 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 馬鈴薯 切塊(約2公分)
    100 克
  • 160 克
  • 豆漿
    80 克
  • 毛豆
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.3 g
Calorieën 869 kJ / 208 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 27.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...