Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 4 ovos
- 400 g postas de bacalhau demolhado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
- 10 g polpa de tamarindo (optioneel)
- 350 g arroz agulha
- 1 folha de louro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3254.5 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 76.9 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 8275.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1h 10 min
Fettuccini com frango e ervilhas
35 min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Caçarola de bacon e alho-francês
1h 15 min
Arroz de bacalhau
30 min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1h 10 min
Arroz de vitela com legumes
50 min
Bacalhau à Assis
25 min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min
Arroz de frango com ervilhas
45 min