Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les boudoirs
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 50 g de farine de riz
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
Le sirop
- 250 g d'eau
- 100 g de sucre de canne blond
- 4 poires Williams ou autre variété, épluchées et coupées en lamelles
La garniture
- 1000 g de lait de coco
- 1 c. à soupe d'agar-agar
- 120 g de sucre de canne blond
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 godz. 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pâte sablée sans gluten
5min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 godz. 15 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pâte sablée sans gluten
45 min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min