Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Olivenöl
- 60 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Paprika de la Vera
- 400 g stückige Tomaten
- ¼ - ½ TL Salz
- 750 g Kartoffel,klein, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Chorizo, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Salsa Roja
20 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Putello Tonnato
4h
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Mojo Amarillo
45 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min