Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Olivenöl
- 60 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Paprika de la Vera
- 400 g stückige Tomaten
- ¼ - ½ TL Salz
- 750 g Kartoffel,klein, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Chorizo, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Salsa (scharf)
15 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min