Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 500 g mleka
- 30 g masła
- 30 g mąki pszennej
- 2 - 5 kropli sosu Worcestershire (opcjonalnie)
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 833 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos z sera cheddar
20 min
Dip serowy
10 min
Karbinadle z żymłą
35 Min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15min
Makaron z sosem z trzech serów
15min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Sos curry
30min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos beszamelowy
15min
Sos holenderski
15min