Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 500 g mleka
- 30 g masła
- 30 g mąki pszennej
- 2 - 5 kropli sosu Worcestershire (opcjonalnie)
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 833 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos cytrynowy
20 min
Sos serowy roquefort
20 min
Szybki sos beszamelowy
10 min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 min
Sos beszamelowy
15 min
Sos maltański
10 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15 min
Sos curry
30 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Dip serowy
10 min
Sos z sera cheddar
20 min