Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
照燒醬
- 2 茶匙 糖
- 2 大匙 味醂
- 3 大匙 日式醬油
蔬菜飯糰
- 1000 克 水
- 80 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 40 克 洋蔥, 切塊
- 15 克 奶油
- 40 克 紅甜椒, 切小丁(約0.5公分)
- 40 克 玉米筍, 切小丁(約0.5公分)
- 40 克 蘆筍, 切小丁(約0.5公分)
- ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
- ¼ 茶匙 乾燥百里香
- 10 克 橄欖油
- 6 片 里肌燒肉片 (約150克)
- 2 片 起士片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2286 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g