Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 rebanadas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
of 100 g de agua con ½ de cubo de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1377 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 38.64 g
- Koolhydraten
- 3.64 g
- Vetten
- 17.82 g
- Vezels
- 0.18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30min
Vitello Tonnato
3h 25 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pescado con adobo
1h
Filete a la pimienta
20 min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Res con chile estilo tailandés
30min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Pescado a la talla
40min
Aguacates rellenos de jaiba
1h