Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 地瓜粉
- 300 克 鮮蚵
- 1500 克 水 (川燙用)
- 10 克 薑, 切片
- 15 克 米酒
- 300 克 冰塊
- 600 克 冷開水, 將冰塊與冷開水混合,即成冰鎮水
- 10 克 蒜頭
- 10 克 蔥, 切小段(2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切小段(2公分)
- 15 克 醬油
- 15 克 甜辣醬
- 15 克 白醋
- 15 克 糖
- 15 克 香油
- 5 克 新鮮香菜, 切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.6 g