Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
-
200
g cebolinha nova
of 200 g cebolinha pérola cortada ao meio - 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
-
900
g galo cortado em pedaços pequenos
of 900 g frango do campo cortado em pedaços pequenos - 10 g cebolinho picado
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 1 folha de louro
- 15 g farinha
- 40 g vinho do Porto
- 350 g vinho tinto
- 150 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3298.3 kJ / 788.3 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 52.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1638.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitela com molho de laranja
40 Min
Salteado de vitela com legumes
35 min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 Min
Vazia com chimichurri
2h
Ensopado de polvo à algarvia
1 Std. 10 Min
Coq au vin
35 min
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Keine Bewertungen
Biryani de borrego
1h 20min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Bife à rolê
1 Std. 10 Min