Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di nocciole spellate
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di fecola di patate
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di sciroppo di acero
- 40 g di olio di riso
-
60
g di margarina
of 60 g di burro di cocco - 20 g di Rum
- 40 g di pinoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Muffin di carote e semi di papavero
1h 5min
Biscotti di avena
30min
Biscotti d'avena
45min
Zupfkuchen (vegan)
9u. 10min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2h 10min
Biscotti ai semi
30min
Mousse di miglio (senza glutine)
1h 10min
Pretzel di farro e saraceno
40min
Tortini di grano saraceno (senza glutine)
35min
Biscotti con i semi (vegan)
2 godz. 40 min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30min