Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 godz. 40 min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia al farro farcita
3h 45 min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min.
Panini rosmarino e uva
3 Std. 20 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1óra 30p
Focaccia di ceci saporita
3óra
Frico con speck
50 Min