Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno mele e nocciole
- 300 g di mele renette, sbucciate e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di nocciole, sgusciate e pelate
- 30 g di pinoli
- 20 g di zucchero di canna integrale
Impasto
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 200 g di farina di farro integrale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 50 g di gocce di cioccolato
Frosting
- 50 g di zucchero di canna
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Torta di zucca con farina di farro
55 min
Muffin alla carota
35 min
Biscotti d'avena
45 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Torta banane, bacche di goji e mandorle
35 min
Cupcake alla zucca e arancio
1 Std.
Pagnotte banana e segale
1h 50min
Vegan mug cake al cocco
20min
Muffin alle banane
45 Min
Mini muffin alle carote, mele e semi di chia
40 Min
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1 Std.