Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno mele e nocciole
- 300 g di mele renette, sbucciate e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di nocciole, sgusciate e pelate
- 30 g di pinoli
- 20 g di zucchero di canna integrale
Impasto
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 200 g di farina di farro integrale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 50 g di gocce di cioccolato
Frosting
- 50 g di zucchero di canna
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al cioccolato e nocciole
40min
Torta di segale con mele e nocciole
1 Std.
Biscotti di avena
30 Min
Torta di farro alle mandorle e prugne
1 Std. 5 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Plumcake al pistacchio con crema al lime
1 Std. 10 Min
Torta integrale di mele
45min
Praline avena, cocco e miele
35min
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 Std. 10 Min