Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego (patrz wskazówka)
- 250 g pora, pokrojonego w 5 mm plastry
- 250 g pieczarek, pokrojonych w plastry
- 550 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 200 g ziołowego serka topionego, pokrojonego na kawałki (patrz wariant)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2517 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 976 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa maślankowa z fasolką szparagową
45 min
Zupa z kurczaka
30 min
Zupa cytrynowa z jajkiem (Avgolemono)
1sa 15 dk
Zupa serowa z porem
30 min
Zupa gołąbkowa
55 min
Góralska czosnianka z pulpecikami
1h 35 min
Chrzanowa zupa krem z awokado i pulpetami
1h 10 min
Zupa krem z cukinii i pieczarek
30 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30 min
Zupa à la pizza
50 min
Kurczak w białym sosie z ryżem (ferkase)
1h
Zupa serowo-kalafiorowa
30 min