Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1350 g de agua
- 1 chile serrano
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- 5 hojas de epazote, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1094 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo con rajas
25min
Frijoles negros
25min
Caldo de res
1h 15min
Picadillo
25min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35 Min
Frijoles refritos
20 Min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles charros
25min