Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 509 mg
Alternatieve recepten
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Picadillo con rajas
25min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Salpicón de res
1hod.
Pescado para taquear
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Pescado a la diabla
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Adobo con carne
50 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1hod. 30min
Pescado con salsa de morrón
45 min