Pescado a la veracruzana
TM5 TM31 TM6

Pescado a la veracruzana

4.8 (630 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate, en trozos
  • 1 hoja de laurel seca
  • sal fina, al gusto
  • pimienta negra molida, al gusto
  • 1 cdita de azúcar
  • 40 g de alcaparras
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 6 filetes de pescado
  • 30 g de chiles güeros, en escabeche

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1270 kJ / 304 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
3 g
Natrium
509 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten