Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 509 mg
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Salpicón de res
1 godz.
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Pescado para taquear
25min
Pescado con salsa de morrón
45min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Pescado a la talla
40min
Carnitas de atún
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 godz.