Pescado a la veracruzana

Pescado a la veracruzana

4.9 678 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en trozos
  • 1 hoja de laurel seca
  • sal fina al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 1 cdita de azúcar
  • 40 g de alcaparras
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 6 filetes de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 509 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1270 kJ / 304 kcal
Vetten 14 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...