Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746.1 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 893.3 mg
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Salpicón de res
1h
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Enchiladas suizas
1h
Entomatado de cerdo
1h
Pollo con mole TM6
1h
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Pollo con mole verde
1h