![Pudin Abade de Priscos Pudin Abade de Priscos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81E4BE29-60D2-47A3-B479-B5B0C38359BD/Derivates/35641CBC-7620-4ED2-AF90-C18C7F796D9D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para el caramelo
- 180 g de azúcar
- 60 g de agua
- 10 gotas de jugo de limón amarillo
Para el pudin
- 700 g de azúcar
- 300 g de agua
- 40 g de tocino ahumado
- 5 g de rama de canela
- 5 cáscaras de limón amarillo
- 600 g de yemas de huevo
- 50 g de vino de oporto
- Voeding
- per 4 botella (750 ml)
- Calorieën
- 23535.4 kJ / 5625.1 kcal
- Eiwitten
- 101.6 g
- Koolhydraten
- 922.6 g
- Vetten
- 175.1 g
- Verzadigd vet
- 62.9 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 584.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Tequila Sour
10min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Pestiños borrachuelos
50 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Helado de fresas congeladas
4 godz. 5 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min