Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
of 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 895 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jugo integral de jitomate
5 Min
Caldo de pasta con pescado
40 min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10 min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 min
Sopa de cebolla
1h 10 min
Ensalada Indochina de pollo
1h 20 min
Huevos medios
25 Min
Caldo loco huasteco
1h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Aguachile de jícama
15 min
Arroz Boliviano
45 min
Huevos al albañil
25 Min