Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
of 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 895 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de ejotes con verduras
35 dk
Crema de ejote
30 dk
Caldo loco huasteco
1sa
Sopa de fideos con coliflor
45 Min
Pasta con frijoles
35 dk
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4h 30min
Sopa de apio con patata
35 dk
Sopa de frijoles Toscana
50min
New York con salsa bernesa
45h
Chipotles rellenos de plátano macho
1sa
Potaje de habas
1h 30min
Crema de calabaza rostizada
1 Std. 50 Min