Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
- 180 g de azúcar refinada
- 2 huevos
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal fina
- 2 cditas de polvo para hornear
- 245 g de leche
- 2 cdas de colorante en gel, color rojo
- betún para pastel de queso crema (ver receta)
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- 3 cdas de coco rallado, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1831.9 kJ / 436.2 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet cake
5h
Betún de vainilla
5 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel double fudge
3h
Mantenconchas
3 Std. 15 Min
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Gelée de mango
15 min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
El mejor pastel de chocolate
1h
Conchas Gourmet
3 Std. 15 Min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min