Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uvas para decorar
- 1 clara de huevo
- 30 piezas de uvas, lavadas y secas
- 200 g de azúcar refinada, la necesaria
Mousse de uva
- 15 g de mantequilla, para engrasar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 1000 g de jugo de uva
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor uva
- 500 g de helado de vainilla
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2684 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de limón
3 godz. 30 min
Gelatina de queso y piña
4 godz.
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3 Std.
Ópera: La vie en rose
1 godz.
Pudín de pan de muerto y cajeta
1 godz.
Gelatina de mango
15min
Natilla de mango
1h 10min
Galletas con chispas de chocolate sin huevo
45 min
Flan de pueblo español
1 godz.
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Pastel de zanahoria
1 godz. 30 min
Pudín de pan
3 Std.