Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Voeding
- per 3 porciones
- Calorieën
- 2302 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonada árabe
5 min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55min
Costillas con salsa de café
40min
Nieve de hierbabuena
20min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Geen beoordelingen
Pica pau portugués
20min
Nicuatole de mamey
3 Std. 30 Min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14 Std. 35 Min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2 godz.
Sorbete de cacao sin azúcar
12 godz. 20 min
Pay de limón con galletas
12h