![Ensopado de Borrego Ensopado de Borrego](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5216A90C-3FF0-4874-9A77-6A7C561CA8AA/Derivates/F6B537A8-CC01-437B-B86F-80442929B865.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Voeding
- per 3 porciones
- Calorieën
- 2302 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 分钟
Tabla de embutidos de mariscos a la parrilla
Geen beoordelingen
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1小时
Pastel de crepas con salmón marinado
1h 10min
Duraznos horneados con merengue
40 分钟
Recado rojo
5 分钟
Mil hojas de higos
45 分钟
Marinada de pescado a la ciénega
10min
Gusano de fiesta
30min
Mochi ice cream
1小时
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12h 50min