Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
of 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
- 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 2535 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 27.75 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Placky s koprem a fetou
1 Std. 20 Min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s parmazánem
30 min