Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandeln
- 1 Ei, getrennt
- 30 g Puderzucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 25 g Honig, flüssig
- 50 g Nuss-Nougat-Creme (z.B. Nutella)
- 50 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- Schokoladenraspeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Schokoladenmousse
3h 20 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Schoko-Erdnuss-Parfait
9 Std.
Lebkuchenparfait
8ωρ. 15 λεπτ.
Haselnuss-Parfait
6 godz. 30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7hod.
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min
Orangen-Schokomousse
8ωρ. 15 λεπτ.