Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado di carne
45 min
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 min
Dado granulare
8 Std. 15 Min
Gnocco fritto modenese
35 min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Mousse alla liquirizia
3h 30 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Vellutata alle nocciole
1hod.