Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Insalata russa allo yogurt
1h
Burro alle acciughe
4h 20 phút
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1 Std. 15 Min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Burro alle erbe
5 Min
Salsa belga
Geen beoordelingen
Aroma di capperi
4j 10 menit
Salsa bois boudran
10min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10min