Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Astice in bella vista
1 godz. 15 min
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Mini tart tatin
3h
Bavette con scampi all'arancia
15min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 Std. 35 Min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Cozze allo zafferano
55 min
Aroma di capperi
4hod. 10min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 Std. 30 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min