Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1973 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Manneles
1h 30 min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Kougelhopf
2h 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Streusel
2h
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min