Apparaten en accessoires
鸡米芽菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
去皮鸡胸肉排 切3厘米,放入冰箱冷冻30-60分钟300 克
-
油30 克
-
料酒10 克
-
姜 切末10 克
-
新鲜青辣椒 切段2 根
-
新鲜红辣椒 切段2 根
-
辣豆瓣酱15 克
-
花椒粉1 小撮
-
芽菜100 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16 g
Calorieën
813 kJ /
194 kcal
Vetten
11.7 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China