Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 500 g camarão c/ casca
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 50 g massa tipo cotovelo
- 1000 g amêijoa limpa
- 500 g postas de bacalhau demolhado baixas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2h 50 min
Sopa de cação
40min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Sopa de peixe alentejana
40min
Sopa de bacalhau
40min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2 Std. 55 Min
Sopa de salmão
55min
Sopa rica de peixe
2 godz. 30 min
Sopa de peixe e legumes
40min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55min