Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen

Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen

3.9 915 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken (ca. 3 cm)
    750 g
  • Erbsen, TK
    600 g
  • Wiener Würstchen (à 80 g)
    8
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Muskat
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 2372 kJ / 567 kcal
Vetten 25 g
Vezels 12.5 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...