Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 150 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 400 g Farfalle
- 1 Dose Safran (0,1 g), gemahlen
- 20 g Butter
- 200 g roher Schinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40min
Fleischbällchen mit Reis, Paprika und Apfel-Curry-Sauce
50 Min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 min
Bohnen Carbonara
25 min
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45 min
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 min
Erbsen-Speck-Pasta
35 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Spaghetti-Erbsen-Carbonara
25 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min