Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Rapsöl
- 250 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 TL Speisestärke
- 2 TL Kräutersalz
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (3 cm)
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, grob geschnitten
- 100 g Schmelzkäse (2 Ecken à 50 g), in Stücken
- ½ TL frische Thymianblättchen
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Spinat-Sahne-Sauce
25min
Schinken-Porree-Sauce
30 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 Std.
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 Std.
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25min
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min