Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pato
- 40 g manteiga
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 80 g cenoura
- 580 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 50 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 200 g água
- 10 g fécula de batata
- ½ laranja (raspa e sumo)
Arroz
-
80
g sultanas
of 80 g passas de uva - 100 g vinho da Madeira
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
- Água q.b. p/ cozer
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 350 g arroz basmati
- 1 pau de canela
- ½ c. chá de sal
- 100 g amêndoa torrada
- 20 g pinhões torrados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2696 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10h
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2h 30min
Empada folhada de carne
1h 45min
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1 Std. 40 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Empadão de borrego
2h 30min
Purê de batata e legumes
45min
Caril de peixe rico
50min
Strudel de cranberries e marmelo
1h 30min
Frango assado com laranja e arroz árabe
1h
Polvo no forno com risoto de grelos
1 Std. 40 Min
Arroz de pato à Lafões
1 Std. 40 Min