Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g peito de pato s/ pele cortado em cubos pequenos
- 80 g vinho do Porto
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 80 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g azeite
- Água q.b. p/ cozer
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2351 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto à alentejana
30min
Risoto de laranja com pato
35min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de especiarias com frango
1sa 20 dk
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Risoto de frango com frutos secos
35min