Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Pan coniglio
5h 5min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 Std. 30 Min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Corona di orsetti
3 Std.
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pane alla soia
3h 10min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min