Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
of 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3987 kJ / 953 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 102.7 g
- Vetten
- 48.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1 Std.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Savoiardi morbidi
40 Min
Zucchero vanigliato
72h
Babà napoletano
3 Std.
Pane rustico
2h
Gelato alla vaniglia
12h
Gelato allo yogurt
10h 20min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Kig ha farz
Ninguna valoración
Petit Four
1 Std.
Formaggio fresco
9h 45min