Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
of 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3987 kJ / 953 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 102.7 g
- Vetten
- 48.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone reggiano
2 Std.
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Agnolotti del plin
10h 30min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Alberelli al cioccolato
4 Std. 25 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Ventagli di pasta sfoglia
1 Std. 20 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 Std.