Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- ½ tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp dried oregano
- 1 bay leaf
- 240 g water
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried yeast - olive oil, for greasing and sprinkling
- 350 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling
- semolina, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1041 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25 min
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
IDB2024
Keine Bewertungen
Focaccia
3u.
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 Std. 45 Min
Marinated feta cheese
170 godz.
Crumpets
3u.
Sourdough Rye
51h 10 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Plain yoghurt
14 Std.