Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pitted dates
- 1 ½ level tsp baking soda
- 180 g water
- butter, for greasing
Sticky toffee sauce
- 60 g butter, unsalted, cut in pieces
-
60
g soft brown sugar
of 60 g brown sugar -
75
g golden syrup
of 75 g honey - 40 g milk
-
¼
tsp natural vanilla extract
of ½ tsp vanilla sugar, homemade
Sticky toffee puddings
- 40 g butter, unsalted, cut in pieces
-
110
g dark brown sugar
of 110 g brown sugar - 150 g flour
- ½ tsp baking powder
- 1 large egg (63-73 g)
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Chocolate Sauce
10min
Buttercream Icing
10min
Chocolate Sauce
5min
Custard
15 min
Buttercream icing
5min
Béchamel sauce
15 min
Cream Cheese Icing
5min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min