Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 665 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandacujun
45min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min
Minestra di castagne
1h 40min
Pan meino (Pan de mej)
50min
Biscotti di Basilea
1 godz. 50 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Biscotti di mais
40min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Torcetti al burro veloci
1h
Bonèt
2 Std.