Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork meat, diced (4 cm)
- 3 garlic cloves
- 2 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g white wine vinegar
- 150 g orange juice
- 100 g onions, quartered
- 20 g oil
- 20 g lard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 35.52 g
- Koolhydraten
- 3.52 g
- Vetten
- 15.19 g
- Vezels
- 0.38 g
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Pisco Sour
10 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Rosemary Marinade for Beef
5 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min