Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crosta
- 30 g azeite
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 50 g broa de Avintes
- 5 g coentros
Bacalhau
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 500 g bacalhau demolhado
- 1000 g cebola cortada em lâminas
- 50 g azeite
- 150 g leite
- 200 g queijo-creme
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1h 35min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Pataniscas de bacalhau
50min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Bacalhau com grão e broa
45min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Bacalhau à moda de Braga
40min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Arroz de pato à Lafões
1 Std. 40 Min
Polvo à lagareiro
1h 30min