Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g entremeada
- 50 g entrecosto
- 250 g rojões
- ½ chispe de porco
- 2 c. sopa de sal
- 10 g salsa
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g tomate em pedaços de lata
- 200 g vinho tinto
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 1000 g feijão-preto cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1 Std. 10 Min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Feijoada à transmontana
45 Min
Rancho
2h 45min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Rancho
24 godz.
Rojões em vinho tinto
50 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Jardineira de carne
1h 5min
Guisado de porco com grão
1h 45min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min