Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo Emmental
- 20 g sobras de pão
- 2 dente de alho
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g azeite
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 200 g feijão-verde
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo feta
- 250 g atum em lata escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2220.9 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 19.2 g
Alternatieve recepten
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Penne com húmus e atum
30min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Lasanha de atum
1 Std.
Empadão de massa com frango
1h 15min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min
Penne de frango caprese
35 min
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Penne de atum com manjericão
35 min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min