Apparaten en accessoires
Poppy seed and rosemary crispbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
30 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
3 g
Calorieën
314 kJ /
75 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade Gifts
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanilla Yoghurt
13u.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2u. 15min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Buckwheat with Broccoli
40min
Haloumi
5u.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Tomato ketchup
1u. 15min
Caramelised red onion chutney
24u.
Courgette side dish
30min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2u. 50min
Mini Oregano Focaccias
3u. 40min