Poppy seed and rosemary crispbread

Poppy seed and rosemary crispbread

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
30 slices

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • fresh rosemary needles removed from stalk
    4 sprigs
  • wheat grains
    300 g
  • poppy seeds
    50 g
  • milk
    250 g
  • butter
  • fine salt
    ½ - 1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • ground cardamom
    1 tsp
  • plain flour for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Eiwitten 3 g
Calorieën 314 kJ / 75 kcal
Vetten 4 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...