Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott

Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott

4.9 169 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
16 Stück

Ingrediënten

  • Milch
    250 g
  • frische Germ
    20 g
  • Zucker
    25 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Weizenmehl, glatt
    500 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 Prise
  • Rum
    1 EL
  • Anis, gemahlen
    ½ TL
  • Preiselbeermarmelade
    400 g
  • Maisstärke
    10 g
  • Wasser
    10 g
  • Butterschmalz zum Ausbacken
    300 - 400 g
    300 - 400 g Kokosfett, zum Ausbacken
  • Öl zum Einfetten
  • Staubzucker zum Bestreuen
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 5 g
Calorieën 1336 kJ / 319 kcal
Vetten 14 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...