Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
TM6 TM5

Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott

4.9 (155 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Milch
  • 20 g frische Germ
  • 25 g Zucker
  • 50 g Butter, in Stücken
  • 500 g Weizenmehl, glatt
  • 2 Eier
  • 1 Prise Salz
  • 1 EL Rum
  • ½ TL Anis, gemahlen
  • 400 g Preiselbeermarmelade
  • 10 g Maisstärke
  • 10 g Wasser
  • 300 - 400 g Butterschmalz zum Ausbacken
    of 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken
  • Öl zum Einfetten
  • 2 EL Staubzucker zum Bestreuen

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1336 kJ / 319 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
14 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten