Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Vanillezucker
- 250 g Butter, sehr weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eier (Größe M)
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Wasser
- 225 g dunkle Kuvertüre, in kleinen Stücken
- 100 g Ribiselgelee, fein passiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polsterzipfl
2h 10min
Linzer Augen
2h 10min
Punschkrapferl
1h 5min
Linzerkipferl
1h 10min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Rumschnitten
50min
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1h 30min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min