Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g cukru
Kruche ciasto
- 400 g mąki pszennej
- 250 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 5 żółtek
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa serowa
- 125 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 3 jajka
- 50 g skrobi ziemniaczanej
Wierzch ciasta
- 5 białek
- 50 g wiórków kokosowych
- 450 - 500 g brzoskwiń, z puszki (1 puszka), odsączonych z zalewy, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 3476.1 kJ / 830.8 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 30.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 702.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto Snikers
26 Std.
Ciasto makowa panienka
7 godz. 40 min
Sero-makowiec
9 Std. 40 Min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min
Sernik rosa
1h 30min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15 Std.
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernik krakowski
4 Std. 55 Min
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4h 30min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 Std. 25 Min
Sernik Izaura
2h
Ciasto pleśniak
3 Std. 15 Min