Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200 - 250
g wiśni, świeżych, bez pestek
of 200 - 250 g wiśni, mrożonych, bez pestek, bez pestek - 4 jajka
- 1 szczypta soli
- 250 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g mleka
- 350 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 60 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 270 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 łyżki rumu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 77.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2h 5min
Babka muślinowa z polewą kakaową
2h 10min
Babka "Trójniak"
1 godz. 35 min
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernik krakowski
4 Std. 55 Min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Babka marmurkowa
2h 10min
Jabłecznik
55 min
Klasyczny jabłecznik
1h 30min
Ciasto ucierane z owocami
1h
Ciasto drożdżowe z kruszonką
1h 30min
Ciasto pleśniak
3 Std. 15 Min