Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g herbatników, połamanych na 2-3 części
- 40 g moreli suszonych, bez pestek
- 40 g orzechów włoskich, łuskanych
- 40 g migdałów, blanszowanych
- 30 g rodzynek
- 30 g żurawiny, suszonej
- 250 g masła, pokrojonego na kawałki
- 120 g wody
-
130 - 150
g cukru
of 130 - 150 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 45 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 300 g mleka w proszku, pełnego, niegranulowanego
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 864.4 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto pleśniak
3h 15min
Chatka wielkanocna
12h 50 min
Piszinger kakaowy
12h 30 min
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3h 15min
Szyszki z ryżu preparowanego
1 Std. 25 Min
Ciasto czekoladowe
50 Min
Ciasto „ser” na prima aprilis
5h 15 min
Polewa toffi
25min
Blok czekoladowy z czerstwym chlebem
5 godz. 20 min
Babka ziemniaczana z boczkiem
1h 40min
Kiszka ziemniaczana
4 godz. 20 min
Mini pączki na serku homogenizowanym
25min