Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masło czosnkowe
- 1 ząbek czosnku
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki soli
Proziaki
- 520 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 400 g kefiru
- 1 czubata łyżeczka sody oczyszczonej
- 1 łyżeczka cukru
- 1 płaska łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 728.5 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Obwarzanki wałeckie
3u.
Podhalańskie moskole
1u.
Kołaczyki z bryndzą
1h 40min
Chlebki z grilla
1 Std. 35 Min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1h 40min
Bieszczadzkie knysze z sosem czosnkowym
2u. 30min
Grissini - paluchy chlebowe
3u.
Bieszczadzkie fuczki z cebulą
45min
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45min
Góralski kołacz z masą twarogowo-ziemniaczaną
3h 10min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40min
Langosze
1u. 30min