Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 jajko
- 100 g mleka
- 25 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
25
g cukru
of 25 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 1 łyżeczka soli
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka) - 650 - 700 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 250 g wody, ciepłej
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania bajgli
- mak, ilość do posypania bajgli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 523.3 kJ / 125.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 105.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Minichlebki z kminkiem
1 godz. 30 min
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Chleb pszenny tostowy
3 Std.
Precle
1 godz.
Bułki wrocławskie
2h
Rogale śniadaniowe
2 Std. 10 Min
Chleb portugalski (Pão de água)
4 godz.
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min
Bułeczki "Stokrotka"
1hod. 5min
Zawijane drożdżówki z serem
2 godz. 40 min